bloemist ameland

Alissa’s

Bloemke

met oprechte deelneming

rouwboeketten

een laatste groet

rouwarrangementen op maat

Bij het overlijden van een dierbare schieten woorden vaak te kort en wilt u natuurlijk afscheid nemen op een wijze die recht doet aan uw band met de betrokkene. Een rouwarrangement is daarvoor uitermate geschikt. Vooral als zo’n arrangement iets persoonlijks heeft, waardoor het goed past bij de overledene, of bij gevoelens die u zelf wilt uitdrukken.

Hieronder proberen we met wat foto’s u een indruk te geven van wat er allemaal mogelijk is.

Wij staan u graag persoonlijk te woord. We kunnen bij u thuis langskomen met een boek met rouwarrangementen waar wij met ruime aandacht u adviseren bij de keuze van een passend rouwarrangement. Wij helpen u bij de keuze van het soort, de vorm en de stijl van het stuk waarmee u uw laatste groet in bloemen kunt vertalen.

Rouwwerk is onze specialiteit. Alle arrangementen zullen met de grootste zorg en kundigheid door ons gemaakt worden. Hiervoor zullen we uitsluitend gebruik maken van hoogwaardige bloemen en materialen.

Onze persoonlijke aandacht voor u biedt u de garantie dat het bloemstuk geheel overeenkomstig uw wensen wordt vervaardigd.

 

 

een persoonlijke boodschap

Rouwlinten of rouwkaart

U kunt er voor kiezen om een rouwlint of rouwkaart in het arrangement te verwerken.

Omdat wij het belangrijk vinden dat de tekst foutloos uitgevoerd wordt, produceren wij de linten geheel in eigen huis. U kunt kiezen uit verschillende bijpassende kleuren lint met een gouden of zwarte opdruk. 

Rouwkaarten hebben we ook in verschillende soorten en maten om het arrangement een mooi geheel te maken. Ook kunt u een eigen rouwkaart aanleveren die we in het arrangement verwerken.

voorbeelden van teksten rouwlint

Een laatste groet
Veel liefs
Rust zacht
Goede reis
Vaarwel
We houden van je
Rust in vrede
Tot weerzien
Dag lieve …
Voor altijd in mijn/ons hart
Je blijft in onze herinnering
Vechten hoeft niet meer, rust nu maar uit
Met oprechte deelneming
Met liefde gegeven
De herinnering blijft

neem contact op 

ik help je graag

2 + 5 =

verkooppunt boeketten en planten

Spar Klein Vaarwater
Klein Vaarwaterweg 14
9164 MA Buren

×